Japanin tsunami – video veden voimasta katutasolla

Japanissa kaikki meni sekaisin varsin nopeasti. Televisiossa on näkynyt joitakin paikalla olleiden ihmisten kuvaamia videoklippejä ja seuraavassa on näistä ehkä tunnetuin. Kuudessa minuutissa norosta vettä täyteen tuhoon. Kaikki tämä nyt HD-tasoisena materiaalina…

 


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 17. maaliskuunta 2011 kategoriaan Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by tietämätön
  18.3.2011 - 1:01

  Tiesin aikasemmin, että tulvat tekee tuhoa… nyt menin kyllä sanattomaksi.
  Se että japanilaiset paaluttaa kaikki isommat rakennukset ei ollu vielä mikään uutinen..mutta ne myös laittaa niihin paalutuksiin enemmän rahaa ku esim eurooppalaiset,ja tuokaan iso punanen talo ei kauaa siinä tontilla pysyny..tollanen ku iskee suomenmaalle ni siinä ei kauaa kerrostalon perustukset kestä..saatika sitte ”pakettitalot” suomen kannattais alkaa miettimään muutaki suojaa betonitaloille ku se pelkkä ”routamuovi”

 2. Comment by Ara
  18.3.2011 - 8:31

  Sanattomaksi vetää kyllä.

  Maanjäristyksen takia, tuollainen tuskin Suomeen tulee iskemään.

  Kaikki on tietysti mahdollista, mutta jos niin iso tsunami tulisi, että se suomeen saakka kulkisi, niin ihmiset olisi jo aika sukupuuton partaalla.

  Vai minkälaista tulvaa ajattelit, tietämätön.

 3. Comment by tietämätön
  19.3.2011 - 10:01

  Lähinnä tulvia ajattelin kommentissani.
  kyllähän kevät tulvat alkavat jo olla suomessakin sen verran isoja, että ei niiden tarvii enää paljoakaan tuosta suureta, kun tuo vesi alkaa tuhoamaan täälläkin rakennuksia.
  Pointtini lähinnä on se, että vaikka päättäjät väittävät ottaneensa aina kaiken kauhuskenaarioita myöten huomioon, luonto näyttää aina parissa tunnissa oman voimansa..sen jälkeen aletaan ihmettelemään ja miettimään asioita, ja lopputulos on aina sama…täydellinen tuho.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä