Sony HDMS-S1D

sony1 Sony HDMS S1D

Tämä digitaalinen valokuva-albumi pitää sisällään 80 gigatavun kiintolevyn. Sonyn mukaan laite voi pitää sisällään noin 50.000 valokuvaa, jotka ovat siirrettävissä laitteeseen joko käyttäen sisäänrakennettua muistikortinlukijaa, CD/DVD-levyä, USB:ta tai Ethernet-liitäntää. Televisioon liittäminen onnistuu kätevästi HDMI:n, komposiitti-, svideo- tai komponenttiliitännän kautta.

sony2 Sony HDMS S1D

 Laite osaa rakentaa otoksista diaesityksiä, joihin voidaan liittää esimerkiksi ääntä. Sisäänrakennetun DVD-polttimen ansiosta tuotokset saa jaettua eteenpäin tai arkistoitua varsin kätevästi. Esitysten teossa auttaa myös ohjelmistossa käytetty kasvojen tunnistus, jonka avulla voit halutettasi tuota vain kasvoja sisätävät valokuvat esille. Tuettuja muistikorttiformaatteja ovat Memorystick, SD, CF ja xD. Varsin yllättävä ja positiivinen liike Sonyltä ottaa näinkin laajasti muiden valmistajien kortteja mukaan.

sony3 Sony HDMS S1D

Valmistajan näkemys keskivertokäyttäjistä ja heidän kuvienkatsantaistunnoistaan.  HDMS-S1D on saatavissa tästä kuusta lähtien noin 280 euron hintaan.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (Arvostele klikkaamalla tähtiä)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 18. lokakuunta 2007 kategoriaan Televisio, Valokuvaus.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä