Gorillapod Magnetic

gorillapodmagnetic Gorillapod Magnetic

Gorillapod on monien tuntema kamerajalka. Tämä taipuisa, kolmen lonkeron kokonaisuus, mahdollistaa kuvaamisen paikoissa, joissa kameran käyttö tavallisesti olisi hankalaa.

Huhtikuussa saataville on tulossa Gorillapod Magnetic. Uutuus lisää lonkeroiden päihin magneetit, joten voit kiinnittää kameran kätevästi vaikka autosi kylkeen.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 19. helmikuunta 2010 kategoriaan Valokuvaus.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

4 kommenttia

 1. Comment by Pdsfoj
  20.2.2010 - 12:44

  Saa kyllä olla melko vahvat magneetit, että saa edes digipokkarin pysymään jossain metallitangossa. Toisaalta liian vahvat magneetit saattavat tehdä höpöä kameran muistikortille…

 2. Comment by Jani Pönkkö
  20.2.2010 - 13:14

  Magneeteilla ei ole mitään vaikutusta kameran muistikortille.

  Kuten flash-muisteja standardoivan yhdistyksen edustaja sanoi: ”magneettikenttä, joka olisi riittäävn vahva sekoittamaan muistikortin datan olisi riittävän tehokas imemään raudan punasoluista.”

 3. Comment by Pdsfoj
  21.2.2010 - 20:12

  Piti kyllä tarkoittaa kameran sisäistä kovalevyä, mutta onko näissä sitten sama juttu?

 4. Comment by Jani Pönkkö
  21.2.2010 - 21:02

  Oli kyllä mielessä, että olisit niitä tosiaan tarkoittanut mutta näitä on mielestäni saatavilla vain CF-formaatissa, joten pokkarikameroissa niitä ei tule vastaan. Painavampaa SLR-kameraa noi magneetit tuskin jaksavat kannatella. Tällöin tulee myös kameran runkoa sen verran väliin, että en usko ongelmia näissäkään tapauksissa tulevan. Magneettikenttä on voimakas vain parin millin etäisyydelle magneetista.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä