WD esittelee ulkoisia uutuuksiaan

wd WD esittelee ulkoisia uutuuksiaan

Western Digital on esitellyt juuri uusia malleja ulkoisten kiintolevyjen tuotelinjaan. Valtaosa muutoksista on esteettisiä ja linjassa muiden valmistajien tuoteinnovaatioiden kanssa.

Uusi My Book -sarja on saanut etulevyynsä e-Ink -näytön, joka kertoo aseman nimen ja vapaan tallennuskapasiteetin sekä numeroin, että palkkigrafiikkana. Idea on ollut esillä aikaisemmin esimerkiksi USB-tikuissa ja on varsin kiva nähdä sama tekniikkaa hyödynnettävän myös kiintolevyjen kanssa. Hintaa USB-liitäntäisillä asemilla tulee olemaan esimerkiksi 2 teratavun tallennuskapasiteetilla noin 200 euroa.

My Passport Elite -sarja on puolestaan saanut telakka-aseman. Tämä helpottaa aseman kuljetusta esimerkiksi työpaikan ja kodin välillä. Muotoilu on miellyttävän ”pyöreää” ja värivaihtoehtoina löytyy punainen, sininen ja graffitin harmaa. Vapaa tallennuskapasiteetti osoitetaan ledipalkilla ja yksittäinen ledi kertoo aseman suojaustilan. Mukana on 256-bitin laitteistotason kryptaus. Hintaa 2.5-tuuman USB2.0-liitäntäisellä asemalla 640 gigatavun tallennustilalla on noin 130 euroa.

Lehdistötiedotteet


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 7. lokakuunta 2009 kategoriaan Kannettavat, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä