Vaikuttaako räiskintäpeleistä tuttu kuulokespäm oikeaan sotilaaseen?

hairio Vaikuttaako räiskintäpeleistä tuttu kuulokespäm oikeaan sotilaaseen?

Online-pelien pelaaminen on valtaosin hauskaa puuhaa, koska ihmisvastustajat tarjoavat monesti AI:ta paremman vastuksen. Varsin moni räiskintäpeli pohjautuu tiimipelaamiseen ja tiimikavereiden kanssa toimiva kommunikointi pelin aikana voi parhaimmillaan taata voiton. Kuulokkeista kuitenkin kuuluu varsin usein kaikkea muuta kuin peliä auttavaa keskustelua.

Rooster Teeth’s päättikin kokeilla onko tällä online-peleistä tutulla ilmiöllä vaikutusta suoritukseen tosielämässä. Ei ehkä se tieteellisin testi mutta sitäkin hauskempi… simple smile Vaikuttaako räiskintäpeleistä tuttu kuulokespäm oikeaan sotilaaseen?


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 3.60)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 2. joulukuunta 2010 kategoriaan Internet, Kannettavat, Konsolit, Pelit, Tietokoneet, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

2 kommenttia

 1. Comment by jeppimies
  2.12.2010 - 19:15

  Jaa että on ”Online-pelien pelaaminen on valtaosin hauskaa puuhaa” olen täysin eri mieltä, huijareita on täysin joka paikka täynnä, ensimmäinen serveri jolla joku kertoo että huijareita ei ole käynyt saa tuopin !

 2. Comment by Jipa
  5.12.2010 - 13:06

  Käyhän niitä, mutta sitä varten on adminit etteivät kauaa siellä heilu.

  Valkkaa servunsa oikein nii ei huijarit todellakaan ole ongelma. Itseä ärsyttää huomattavasti enemmän ne, jotka itkee jatkuvasti ja syyttää muita juurikin niiksi cheattereiksi ilman mitään perusteita.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä