Tuo esille rakkautesi pelaamista kohtaan Portal korviksilla

portal Tuo esille rakkautesi pelaamista kohtaan Portal korviksilla

Pitkästä aikaa jotain vain naisille (tai no, ei nyt aleta seksistiseksi kuitenkaan). SVJewellery myy näitä Portal korviksia Etsy-kaupassaan noin 14 euron hintaan. 45 mm pitkät korut on valmistettu laserleikatusta akryylistä ja hopeoidusta metallilangasta.

portal2 Tuo esille rakkautesi pelaamista kohtaan Portal korviksilla


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 2.83)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 9. kesäkuunta 2011 kategoriaan Kauneus, Konsolit, Korut, Pelit, Tee-se-itse, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

6 kommenttia

 1. Comment by be aggressive
  12.6.2011 - 18:44

  Saako bloggaaja enemmän rahaa mainostajilta, jos saa lukijan klikkaamaan ”lue koko juttu” -linkkiä? Eihän tämäkään artikkeli jatkunut kuin yhden täysin yhdentekevän kuvan verran klikkaamalla. Vai onko siihen joku muu syy, että tuota kuvaa ei voinut laittaa ihan normaalisti jutun perään etusivulle?

 2. Comment by Jani Pönkkö
  12.6.2011 - 19:39

  Ilmeisesti tuote kiinnosti sen verran, että klikkasit lisätietoja? Tällä kertaa lisää oli yhden kuvan verran. Joskus on kappale tai kaksi tekstiä, joskus taas video tai jotain aivan muuta. Pointtina kai on pitää tuo ”julkisivu” lyhyenä ja ytimekkäänä. Sellaisena mistä jokainen voi poimia itseään kiinnostavat aiheet eikä selata läpi sellaista mikä ei kiinnosta.

 3. Comment by be aggressive
  18.6.2011 - 12:26

  Kiitos viisastelevasta vastauksesta, tämän jälkeen tiedän pitää adblockin päällä vastaisuudessakin jos käyn teknolelussa.

  Ja ymmärrän toki, että etusivu/julkisivu/whaeva halutaan pitää ytimekkäänä, mutta tuollainen yhden kuvan piilottaminen lue koko juttu -linkin taakse, haiskahtaa samanlaiselle klikkausten hakemiselle kuin mitä esim. IS ja IL nykyisin harrastaa.

 4. Comment by Jani Pönkkö
  18.6.2011 - 15:12

  Olet mitä ilmeisimmin ihmistyyppiä, jolle kannattaisi pitää suunsa kiinni mutta, kun oma luonne ei anna sitten periksi niin jatketaan.

  Voit toki laittaa blockeria ja jatkaa palvelun käyttöä. Sinultahan se ei ole pois valitsit kumman tien vain. Näin ylläpitäjän roolissa tietysti mieluusti näkisin, että sivuston pidosta olisi itselle jotain konkreettista hyötyäkin siihen käytetyn ajan vastineeksi mutta minkäs teet. Muista kuitenkin, että aina voi valita sivustot mitä seuraa ja jos meidän uutisointi ottaa kovasti vastakarvaan niin miksi kuluttaa aikansa meihin.

  Perustelin tämän yksittäisen uutisen muotoilun jo kertaalleen ja mielestäni ei ole mitään syytä tältä pohjalta jatkaa jotain salaliittoteorian vatvontaan. Mainoksia et sen enempää näe oli jutussa kymmenenkin kappaletta enemmän tekstiä tuolla toisella sivulla kuin sitten vain yksi kuva. Voit halutessasi tutustua myös käyttämieni mainosten maksuperusteisiin ja todeta, että mainosten näyttäminen ei tuo mitään korvausta. Jään mielenkiinnolla odottamaan vastinettasi.

 5. Comment by Jipa
  18.6.2011 - 15:20

  Empä ole ikinä mieltäny miksikään kalasteluksi, itseäni ainakin rassaa vaan jokainen ylimääräinen kuva rumista korvakoruista etusivulla, eli parempi näin.

  Enkä tajua mikä tuossa ekassa vastauksessa sitä viisastelua oli?

 6. Comment by Metalfusion
  18.6.2011 - 16:12

  On se parempi, että etusivun tekstit on lyhyempiä niin tarvitse selata aina montaa sivua taaksepäin tai yksittäinen sivu veny kauhean pitkäksi. Rajoitetun kaistanleveyden takaa selatessa sivukin latautuu paljon nopeammin jos kaikki upotetut videot jne. ei ole heti näkyvillä.
  Erillinen klikkailujen kalastelu, joka vie mahdollisesti muiden saittienkin kautta on kyllä ärsyttävää, mutta ei mielestäni liity tähän yleiseen etusivun lyhennyskäytäntöön juurikaan.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä