Pidä silmät virkeinä pidempään taustavalolla

antecled Pidä silmät virkeinä pidempään taustavalolla

Tietokoneen näytön pitkäaikainen töllääminen hämärässä huoneessa ei ole silmille hyväksi. Antec julkaisi juuri näppärän tu0tteen, joka ratkaisee ongelma ja voi jopa parantaa työpisteesi sisustusta.

Soundscience Halo 6 -ledtaustavalo kit koostuu USB-porttiin liitettävistä valonauhasta, jotka kiinnitetään näytön taakse. Tämä 370 millimetriä pitkä nauha tuottaa tarkoin kalibroitua valoa näytön takana olevaan seinään, tehden näin työskentely-/pelitilan silmille huomattavasti keveämmän. Idea ei ole mitenkään mullistava tai uusikaan. Esimerkiksi Philips on käyttänyt vastaavaa tekniikkaa Ambilight-televisioissaan jo vuosia. Tämä vain noin 8 euroa maksavat tee-se-itse -kitti on kuitenkin halpa ratkaisu, joka voi parhaassa tapauksessa taata hyvän näkökyvyn säilymisen vuosilla pidempään.

Lehdistötiedote


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 11. toukokuunta 2011 kategoriaan Kannettavat, Televisio, Terveys, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Samson
  12.5.2011 - 16:25

  Ohhoh, olenkin pitkään etsinyt ledinauhaa jossa olisi jokin järkevä yhteensopivuus telkkarin kanssa. Parinkympin ledinauhaa olen meinannut ostaa, mutta siihen tulisi pistorasiasta johto ja erillinen kytkin.

  Mistäköhn tuota saisi ostettua? Tilaamatta netistä siis.

 2. Comment by Jani Pönkkö
  12.5.2011 - 17:12

  Olin tuossa yhteydessä valmistajaan ja heidän mukaansa tuotetta ei ole vielä julkistettu euroopassa. Kaupat varmaankin ostavat noita hyllyihinsä siitä huolimatta mutta siihen voi mennä kuitenkin tovi. Verkkokauppa/Jimm’s varmaan noi parhaat veikkaukset missä tulee ekana täällä.

 3. Comment by Samson
  13.5.2011 - 16:15

  Nonniin, eli pitää vielä odotella. Josko sitten joulumarkkinoille tulisi 😀 Mutta pakkohankita tuo on. Jos telkkarille hommais pari nauhaa ja tietokoneen näytölle sitten yhden :) Jos vaikka telkkariin ottaisi usb-virrat telkkarista ja kotiteatterista. (Ei niitä USB-paikkoja tule muutenkaan koskaan käytettyä)

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä