Nokia Booklet 3G – alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta

Booklet 3G 1 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta

Täytyy sanoa, että Nokian liike hypätä mukaan netbook-markkinoille oli yllättävä mutta näin jälkeenpäin järkeiltynä varsin fiksu toimenpide. Ehkäpä laitetta voi ajatella Communikaattorien korviketta ihmisille, joille matkapuhelimen pieni näyttö ei enää riitä asioiden hoitoon. Mukana on lähes aina tällöin läppäri ja miksipä sekin ei voisi olla Nokian käsialaa? Varsinkin, kun mukana on suoraan paketista WiFi ja 3G HSPA. Sisäänrakennettu A-GPS puolestaan avaa kaikki Nokian OVI-palvelun karttaominaisuudet ilman erillisiä lisälaitteita.

Itse laite on 10.1″ -näytöllä varustetu Atom-netbook. Suorittimena toimii 1.6 GHz:n Intel Atom Z530, joka ei ensimmäisenä tule mieleen HD-sisällöstä vaikkakin Nokia koettaa teräväpiirtomateriaalia tuodakin esille. Kyljistä löytyy kolme USB2.0 -porttia, HDMI-liitin ja SD-korttipaikka. Edessä on webkamera, sisällä Bluetooth ja käyttöjärjestelmänä tälle 1.25 kilogramman painoiselle kokonaisuudelle toimii Microsoft Windows 7. Akulle luvataan huikea 12 tunnin kestoaika! Seuraavassa lehdistötiedote, esittelyvideo  ja valokuvia laitteen tyylikkäistä yksityiskohdista…


(klikkaamalla kuva isommaksi)

n1 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n2 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n3 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n4 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta

n5 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n6 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n7 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta n8 150x150 Nokia Booklet 3G   alumiinikuorinen tyyliniekka pohjoisesta

Lehdistötiedote:

Nokia Booklet 3G tuo liikkumisen vapauden PC-maailmaan
Elokuu 24, 2009

Nokia on ollut mobiilialan edelläkävijä jo yli neljännesvuosisadan. Nyt yhtiö tuo osaamisensa PC-maailmaan: Nokia Booklet 3G on Nokian uusi, Windows-pohjainen minikannettava.
Nokia Booklet 3G:ssä on tehokas Intel Atom -prosessori, ja laite tarjoaa vaikuttavaa suorituskykyä sekä jopa kahdentoista tunnin työskentelyajan. Käyttäjät voivat unohtaa virtajohdot, ja silti työskennellä tuottavasti.
Nokia Booklet 3G tarjoaa kaikki pöytäkoneen kokemukset alumiinikuorissa ja se painaa 1,25 kiloa ja on hieman yli kaksi senttimetriä paksu. Siinä on kaikki ominaisuudet, joita voi odottaa maailman johtavalta mobiililaitteiden valmistajalta. Laaja valikoima yhteysvaihtoehtoja – mukaan lukien 3G/HSPA- ja Wi-Fi-yhteydet – tarjoaa kuluttajille huippunopean yhteyden Internetiin, kuten Nokian monipuolisiin Ovi-palveluihin. Näin kuluttaja voi nauttia jokaisesta hetkestä ja hyödyntää joka tilaisuuden.
”Yhä useampi käyttäjä haluaa yhdistää pöytäkoneen ominaisuudet liikkuvuuden tarjoamiin hyötyihin. Tämä on selvästi havaittava trendi”, sanoo johtaja Kai Öistämö Nokian Devices-yksiköstä. ”Nokian tehtävänä on yhdistää ihmisiä, ja Nokia Booklet 3G on meille luonnollinen kehitysaskel. Meillä on pitkä ja vahva perinne mobiilialalla: erinomainen akkukokemus, ensiluokkainen muotoilu ja jatkuvat yhteydet. Me luomme jotain aivan uutta, ja teemme henkilökohtaisesta tietokoneesta entistä sosiaalisemman, hyödyllisemmän ja henkilökohtaisemman.”
Nokia Booklet 3G -minikannettavan ominaisuuksiin kuuluvat myös HDMI-portti HD-videokuvaa varten, videopuheluihin soveltuva kamera, sisäänrakennettu Bluetooth-teknologia sekä helppokäyttöinen SD-kortinlukija. Muita huippuominaisuuksia ovat 10 tuuman HD-valmis lasinäyttö sekä sisäänrakennettu A-GPS, joka toimii Ovi Kartat -laitteen kanssa näyttäen sijainnin sekunneissa ja avaamalla yhteyden todella henkilökohtaisiin karttakokemuksiin. Nokia Booklet 3G tuo myös useita muita rikkaita Ovi-kokemuksia, kuten yhteyden miljoonien Nokia Musiikkikaupan kappaleiden soittamiseen tai Ovi Suiten, jolla Nokia älypuhelimen voi synkronoida saumattomasti minikannettavan kanssa.
Nokia Booklet 3G laajentaa Nokian tuotevalikoimaa, palvelee myös operaattoiden tarpeita ja tuo uuden tärkeän lisän yrityksen matkalla monipuolisten mobiilipalveluiden tarjoajaksi.
Lisätietoja laitteen ominaisuuksista, saatavuudesta ja hinnoista julkistetaan Nokia World -tapahtumassa 2.9.2009.
Nokia on langattoman viestinnän edelläkävijä ja maailman johtava matkaviestimien valmistaja. Nokia yhdistää ihmisiä uusin ja erilaisin tavoin yhdistämällä edistyksellisen langattoman teknologian palveluihin, jotka ovat yksilöllisesti merkityksellisiä ja tärkeitä. Nokian omistama NAVTEQ tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman digitaalisia karttatietopalveluita. Nokia Siemens Networks toimittaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita viestintäverkkoihin.

Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 2.67)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 25. elokuunta 2009 kategoriaan Kannettavat, Tietokoneet, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä