Näppäimistö videoiden editointiin

 Näppäimistö videoiden editointiin

Digikameroiden yleistyessä myös digitaalisen videomateriaalin määrä on kasvannut räjähdysmäisesti. Nettiin otoksia haluaa harvemmin ilman editointia päästää, mutta tällöin leikkaukseen ja liimaukseen kannattaakin hankkia jo kunnon releet.


 
Bella on tuonut markkinoille heidän viimeisimmän version videoeditointiin tarkoitetusta näppäimistöstään – The Professional Series 3.0. Näppäimistö sisältää värjätyt ja symbolein koodatut näppäimet valitsemaasi videoeditointiohjelmistoa varten. Se sisältää myös USB-hubin, joten voit kytkeä digikameran, iPodin, USB-portilla varustetun videokameran jne. suoraan.
 

jog Näppäimistö videoiden editointiinPelkät värjätyt nappulat eivät tee tästä näppäimistöstä ”ammattilaiselle” sopivaa laitetta. Bella päättikin mennä askeleen pidemmälle ja lisäsivät valintapyörän (jog/shuttle controller), jolla videota voi helposti kelata ruutu ruudulta suuntaan tai toiseen. Näin oikean leikkauskohdan saa haettua helposti ja kättä ei tarvitse viedä pois näppäimistöltä hiirelle työtä hidastamaan.

 

Ominaisuudet eivät suinkaan lopu tähän ja kattavimman tietopaketin löydät valmistajan kotisivulta.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 7. toukokuunta 2007 kategoriaan Televisio, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä