Mikä on Chromebook?

Jos et ole vielä kuullut Chromebookista tai jos sen idea on jäänyt aukeamatta, kannattaa katsoa seuraava video. Tämä Chromebookin lyhyt oppimäärää tuo sinut pikaisesti kartalle mistä muut puhuvat.

 


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 29. kesäkuunta 2011 kategoriaan Internet, Kannettavat, Tietokoneet, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

5 kommenttia

 1. Comment by PPP
  29.6.2011 - 8:05

  Google docsia ja kalenteria pystyy käyttämään normiläppärilläkin. Samoin muita googlen palveluja, onko näissä jotain sellaista extraa mitä normi googlen käyttäjällä ei ole? Mietin vain että mikä lisäarvo siitä tulee että tällä voi käyttää vain googlen juttuja?

 2. Comment by Jani Pönkkö
  29.6.2011 - 8:24

  Itse saanut sellaisen kuvan, että tarkoituksena olisi tuoda erittäin halpoja kannettavia markkinoille, joilta tosiaan onnistuu lähinnä selaimen pyöritys. Nyt kuitenkin noi mitä on tullut jo ulos vastaavat korkeamman tason netbookkeja ja hintaakin on myös melkoisesti. Ehkäpä halpavalmistajien täytyy päästä ensin kunnolla markkinoille ennenkuin hinnoissa nähdään joku muutos. Joillekin voi olla hieno asia pystyä pitämään dokumenttinsa pilvessä ja näin ehkä paremmassa turvassa kuin vain koneen kovalevyllä mutta tämänkin toiminnallisuuden voi toisintaa ihan tavallisellakin läppärillä…

 3. Comment by PPP
  29.6.2011 - 13:55

  No joo, sitten näissä olisi ehkä hieman järkeä jos koneen hinta on jotain 50-150. Mutta 200 alkaa olemaan jo liikaa, sillä saa netbookin johon voi asentee Meegon tai Ubuntun ja rökittää chromeläppärit mennen tullen.

 4. Comment by Ara
  3.7.2011 - 9:06

  Siitäkin voi olla montaa mieltä, että onko se pilvessä oleminen turvallisempaa kuin omalla kovalevyllä, hakkeroimaan pystyy periaatteessa kummatkin, pilvessä virusturvasta ei tarvitse huolehtia itse.

  Nopea käynnistyminen on kyllä plussaa, mutta itse pidän yleensä läppärini sleep-tilassa.

  Senioreille tämä olisi ehkä aika kova sana, kun oppimiskynnys on luultavasti melko pieni.

 5. Comment by WuX
  12.10.2011 - 17:52

  Ihan mielenkiintonen idea. Kuitenkin wintoosasta löytyvät sovellukset asettaa sen rajan, että pystyykö tota kayttään. Jos esim. minä en saa tuolle niitä ohjelmia, joita käytän, niin se jääkööt hankkimatta. Ihan kiva olisi kuitenkin kokeilla.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä