Lenovo IdeaPad S12 + NVIDIA ION = kaupoissa vasta Windows 7:n julkaisun jälkeen

s12 Lenovo IdeaPad S12 + NVIDIA ION = kaupoissa vasta Windows 7:n julkaisun jälkeen

Lenovon julkistaessa uuden IdeaPad S12:sta kaikki olivat erittäin innoissaan tästä NVIDIA:n IONia käyttävästä ~netbookista. Laite ei kuitenkaan päässyt kauppojen hyllyille odotetussa ajassa ja nyt Lenovon mukaan kuluttajien täytyy odottaa Microsoft Windows 7:n julkistukseen asti päästäkseen laitteeseen käsiksi. Windows 7:n pitäisi tulla ulos lokakuun 22. päivä, joten aivan mahdottomasta odotuksesta ei ole siis kyse mutta Lenovon liiketoiminnalle tämä viivästys voi olla melkoisen ikävä.

Samsungin N510:n pitäisi tulla markkinoille ensi kuussa ja HP, vaikkakaan he eivät vahvista tietoa, on tuomassa oman mallinsa ulos samoihin aikoihin. Hinnaltaan kaikki laitteet tulevat olemaan muutaman kympin kalliimpia kuin ilman IONia toimitettavat virkaveljensä. S12:sta hinnaksi on kaavailtu rapakon takana noin 380 euroa ja Samsungin N510 hinnaksi hiukan reilua neljää sataa.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 21. elokuunta 2009 kategoriaan Kannettavat, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Yksi kommentti

  1. Comment by Pete
    24.8.2009 - 7:32

    Hölmöä viivästyttää mokoman käyttöjärjestelmän takia. Laittaisivat sitten esim. ensimmäisen sarjan menemään ilman käyttistä. Kuitenkin monesti ihan uutta tekniikkaa ostavat ovat laatutietoisia ja todennäköisesti vaihtavat käyttöjärjestelmän ennen kuin kuitissa muste kuivuu.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä