Langatonta toimistosotaa ohjustankeilla

usb tank missle launcher Langatonta toimistosotaa ohjustankeilla

Vaahtomuoviohjusten ampumiseen toimistossa on ollut tarjolla USB-kaapelilla varustettu tykkitorni mutta nyt asemasota vaihtuu liikkuvaan salamasotaan. Kumisilla teloilla varustettu tankki on ohjattavissa tietokoneelta langattomasti aina kahdeksan metrin päähän. Yhdellä koneella voidaan ohjata jopa neljää tankkia yhtä aikaa. Seuraavassa videoesittely tappokoneesta…


Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 4.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 27. tammikuunta 2009 kategoriaan Kannettavat, Laitteet, Lelut, Tietokoneet, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Luippa
  27.1.2009 - 13:13

  Tuommoisella olisi kiva härnätä talon kissa langattoman näppiksen tai pädin kanssa olohuoneessa. Tosin lelun mukana saisi tulla mielummin oikea ohjain kuin se että tarvitsisi näppistä ja tietokonetta.

 2. Comment by Mikko
  29.1.2009 - 15:01

  Eihän tuossa ole kameraa! Onko tarkoitus tehdä ”yllätys” juoksemalla läppärin kanssa laitteen perässä? Mikä hyöty sitten olikaan tehdä laitteesta langaton jos joutuu hölkkäämään vehkeen perässä?

 3. Comment by Micimaus
  20.4.2010 - 21:55

  Kohta varmaan tulee USB-hävittäjät ja USB-ilmatorjuntatykit ja sitten vielä pikku-ukot sinkojen kanssa asemiin niin toimistosodasta tulee täydellistä ja ehkäpä jopa olympialaji 😀 Ei nyt sentään ihan olympialajia, mutta saattaa tulla kuitenkin ”viralliset säännöt”, MM-toimistosotaa yms.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä