Campus Party Europe – osa4

aamu Campus Party Europe   osa4

Espanjassa kaikki ruokailut ovat seikkailuja. Joko itse ruoka on yllätys tai sen ajankohta. Yläpuolisessa kuvassa on kyseessä aamupala, joka ei ole ehkä sieltä tavallisimmasta tai terveellisimmästä päästä voisarvineen ja muffinsseineen. Veren sokerit kattoon ja menoksi!

Aamun avasi varsin miellyttävästi Patrick Blancin esitys pystysuoraan kasvavasta puutarhasta ja siihen liittyvästä tekniikasta. Hän on tutkinut aihetta omatoimisesti jo useamman kymmenen vuoden ajan ja nyt jos milloinkaan aika alkaa olla kypsä tälle ajatukselle.

gardens Campus Party Europe   osa4

Tanskalainen modaaja P0pe, suomalainen Javerh ja tanskalainen Jegerjon ottamassa vastaan tietoja heidän lentojen tilasta takaisin kotiin.Paperilla tilanne näyttää optimistiselta mutta saa nähdä miten lähdön tulivuosiepisodin takia käy.

news Campus Party Europe   osa4

Majoitus teltoissa on järjestetty erillisessä osassa Caja de Macigaa. Yöllä huumorin kukka kukkii ja pieni viesti piristää päivää. simple smile Campus Party Europe   osa4

help Campus Party Europe   osa4

Hankintoja huomenna järjestettävään livemodaussessioon. Akryyliä, vinyyliä, maalia, vasara jne. Toni ja Jaakko keskustelemassa modaajien järjestämän kotelokisan palkinnon ulkoasusta. Palkinnon tekee modaajat ja myös voittajan valitsevat modaajat.

osat Campus Party Europe   osa4

Koton (oikealla) tutkimassa modaussessioon hankitun lasikuidun oikeellisuutta käyttötarkoitukseen.

koton Campus Party Europe   osa4

Tapahtuman luonteen takia modaaminen sisällä on erittäin hankalaa. Osittain tästä johtuen päätimme jatkamaan puuhasteluja varsin viileässä ulkoilmassa.

modding Campus Party Europe   osa4

P0pe katkaisemassa akryylipalaa erästä opetussessiota varten.

acrylic Campus Party Europe   osa4

Tänään oli siis vähän rauhallisempi päivä lukuunottamatta pormestarin vierailua, Huomenna on viimeinen virallinen Campus party -päivä, joten saa nähdä kuinka kiirettä jälleen pitää. Tästä raportti siis seuraavaksi…


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (8 ääntä, keskiarvo: 4.13)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 17. huhtikuunta 2010 kategoriaan Konsolit, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä