Campus Party Europe – osa2

Uusi päivä ja uudet kujeet. Paikat olivat eilisen jälkeen lähestulkoon valmiit ja vieraat päästettiin alueelle suunnitellusti kahdeltatoista. Espanjassa tarkkojen aikataulujen pito tuntuu lähes mahdottomalta mutta tähän tottuu yllättävänkin nopeasti.

interview Campus Party Europe  osa2

Heti ensimmäisten modaajien saavuttua alkoi melkoinen  mediahärdelli.  Kaikki suurimmat televisiokanavat olivat paikalla ja haastatteluja annettiin joka suunnalla…

WALLE Campus Party Europe  osa2

Kaikki tuntuivat innostuvan erityisesti Wall-e:sta mutta tämä on toki ymmärrettävää. Vaikka ei ymmärtäisikään tekniikan päälle niin hahmo on tuttu.

media Campus Party Europe  osa2

Koetan ottaa huomenna paremmat kuvat parhaista modeista. Tässä kuvassa on kuitenkin nähtävissä suurin ”installaatio” ja joka keräsi ehkä myös eniten huomiota. Taustalla näkyvä robotti pitää sisällään tietokoneen kuten asiaan kuuluukin ja tekijät kertoivat kyseessä olevan vasta prototyyppi. 2012 he  julkistavat version, joka esimerkiksi pystyy kävelemään.

openbar Campus Party Europe  osa2

Illalla järjestettiin pienimuotoiset kutsut toivottavamaan vieraat tervetulleiksi. Baari oli avoin kuten asiaan kuuluu. simple smile Campus Party Europe  osa2

food Campus Party Europe  osa2

Tässä hieman kuvamateriaalia tarjonnasta. Vasemmalla olevien leipien päällä on espanjalainen munakas, joka pitää sisällään paistettua perunaa ja yllättäen kananmunaa. Alaosassa olevat peruna/kalapallerot olivat erittäin maukkaita.

food2 Campus Party Europe  osa2

Hiukan lisää maisteltavaa…

food3 Campus Party Europe  osa2

Lämpötila on ollut varsin kylmä ja tästä johtuen pihalle tuodut nestekaasulämmittimet vetivät kovasti yleisöä lähelleen. Kuvassa modaajia niin suomesta kuin muualtakin maailmasta. Tapahtuman idea on tuoda innovaatisia ihmisiä saman katon alle ja synnyttää uusia ideoita ja mikä olisikaan parempi asetelma kuin ruoka ja hyvä juoma näitä keskusteluja edistämään.

jani Campus Party Europe  osa2

Allekirjoittanut työntouhussa. Valtaosalla suomalaisista on täällä t-paidat ja saammekin melko paljon ihmettelyä osaksemme, että kuinka tarkenemme.

end Campus Party Europe  osa2

Sohvatkin saapuivat viimein ja kaikki alkaakin olla valmiina huomista starttia varten. Tämä päivä oli varattu lähinnä vieraiden saantiin paikoilleen.

Tällaista tällä kertaa. Huomenna uutta raporttia.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 15. huhtikuunta 2010 kategoriaan Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Stina
  15.4.2010 - 6:52

  Eskimot, jääkarhut.. mitäs muuta harhaluuloja siellä viljellään? :)

  BTW. Ensi silmäyksellä tuo työn touhussa -kuva näyttää ihan Assyjen kuvamateriaalilta.

 2. Comment by ZcMander
  15.4.2010 - 7:16

  Todella paljon kiitoksia tapahtuman raportoinnista, sillä on mukavaa lukea mitä muualla maailmaa tapahtuu :)

  Jatkakaa samaan malliin.

 3. Comment by melvana
  15.4.2010 - 13:30

  Janilla on kyllä t-paita päällä pilkilläkin, että eihän tuossa ny mitään outoa ole 😀

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä