Blobo – Wii:n haastaja pohjolasta

Vastaan tulee joskus tuotteita joita ei voi ottaa tosissaan. Blobo on ehdottomasti yksi näistä. Olkoonkin, että kyseessä on suomalainen keksintö mutta seuraavan mainosvideon perusteella ideaa voisi pitää lähinnä vitsinä.

Valmistaja markkinoi tuotettaan seuraavasti:

Unohda kapulat, padit ja joystickit… Blobo on huikaisevan hauska PC-pelikokemus: se on pieni ja pehmeä pallo, joka aistii pienimmänkin liikkeen ja kovimmankin iskun.

Heitä Blobo ilmaan ja hahmosi ruudulla heittää korin. Huitaise lujaa – ja pirstot kasapäin lautoja. Purista Bloboa ja hahmosi ampuu jousella. Laita Blobo taskuun ja haasta kaverisi mäkihypyssä, juoksussa tai pituushypyssä! Muokkaa hahmoasi ja kuljeta se ennätyksineen mukanasi Blobossa.


Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 1.57)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 23. marraskuunta 2009 kategoriaan Pelit, Tietokoneet, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

5 kommenttia

 1. Comment by Jaska
  23.11.2009 - 16:38

  Mulle ei kyllä oikein auennut mikä tässä oli niin vitsikästä? Palloa en kyllä ole päässyt testaamaan, joten voi olla että sen tekninen toteutus ja käytettävyys on heikko, mutta ainakin videossa näytti ihan toimivan.

  Verkkokauppa.com 54,90€. Ei siis mitään. Yhden pelin verran. Ei tuo kapine varmaan Wii:lle pärjää, mutta tuohon hintaan varmaan aika hauska lelu. Erityisesti lapsille ja voi vanhemmatkin sillä lasten kanssa varmaan joitakin ihan mukavia hetkiä viettää. Kohderyhmä tuotteelle ei varmaan ole ollut 30v+ HC-pelurit.

 2. Comment by keke
  23.11.2009 - 16:45

  muutama vuosikymmen sitten japanilaiset kopioivat länsimaista kaiken minkä pystyi. Onko kehitys pikkuhiljaa lähdössä toiseen suuntaan?

 3. Comment by PPH
  23.11.2009 - 17:48

  Itellä on sekä Blobo että Wii. Blobo on mielestäni hyvin lupaava tuote, mutta mukana tulevat pelit ovat hyvin yksinkertaisia. Pallo tuntuu tarkalta, valitettavasti nuo pelit eivät käytä kaikkia pallon ominaisuuksia hyväkseen. Tässä olisi mielestäni teknisesti aineksia päihittää wii, koska tuo pallo on oikeisti vain monipuolisempi kuin wiin kapula. Kannattaa kokeilla ennenkuin tuomitsee vitsiksi.

 4. Comment by Jani Pönkkö
  23.11.2009 - 18:34

  Niin, laitetaanko sitten kirjoittajan kyynisyyden piikkiin vai miten mutta esimerkiksi tuon mainosvideon henkilöt ovat kyllä niin tekoinnostuneita tuotteesta ettei tosikaan. Lähinnä itse miettii, että tekniikan kannalta tuote on varsin mielenkiintoinen ja tälleen virittelijänä sieltä saisi varmasti monenlaisia kivoja antureita mutta tuotteistuksen osalta laite on kyllä melkoisen … outo.

  Ehkä vitsi sinällään on väärä tulkinta; turhake, värkki, viiden minuutin huvin antava vimpain on sitten oikeampi… tai sitten en vain osaa samaistua kohderyhmään, joka mitä ilmeisimmin on alta 10 vuotiaat. Arvion voin korjata jos jostain saan testikappaleen ihmeteltäväksi ja se vakuuttaa kyvyillänsä.

  Ja ehkäpä myös tuotteen nimi antaa siitä vähintään arveluttavan kuvan ja osaltaan tästäkin johtuen tuli käsitys, että eihän tämä ole muuta kuin viral-video/tuote: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Blobo

 5. Comment by PPH
  23.11.2009 - 19:36

  Virittelystä puheen ollen, niin tälle saa vissiin haettua avoimen SDK:n valmistajalta.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä