Acer AC700 – Chromebookia ilman 3G:tä

acer Acer AC700   Chromebookia ilman 3G:tä

Samsung on tuonut markkinoille omat laitteensa jo hetki sitten mutta Acer ei ole paljoa jäljessä. AC700 Chromebook on Acerin ensimmäinen tulokas tähän varsin mielenkiintoiseen tuotesegmenttiin. Laitteen sisältä löytyy Atom N570, 2 gigatavua muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, 1.3 megapikselin kamera, kaksi USB2.0-porttia ja 4-in-1 -kortinlukija. Jos ChromeOS kiinnostaa, kannattaa tämä laite laittaa ehdottomasti muistiin. Seuraava malli pitää sisällään myös 3G:n.

Aiheeseen liittyen voisi samalla pohdiskella tilannetta mikä näitä ChromeOS-laitteita kohtaa täällä euroopassa. Microsoft joutui taipumaan oikeudessa EU:n vaatimuksiin lopettaa IE:n pakkosyöttö Windows-käyttöjärjestelmissään. Chromebookien tapauksessa käyttäjälle ei anneta mahdollisuutta vaihtaa selainta sillä käytännössä selain on laitteen käyttöjärjestelmä. Jätetäänkö asia noteeraamatta Googlen ”Do No Harm”-politiikan vuoksi vai aletaanko yrityksen toimitapoihin puuttumaan jatkossa tarkemmin?… jääpä nähtäväksi.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 1.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 29. kesäkuunta 2011 kategoriaan Kannettavat, Tietokoneet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Yksi kommentti

  1. Comment by Ara
    3.7.2011 - 9:13

    On tämä minun mielestäni vähän eri asia kuin tuo Windowsin Explorer hässäkkä.

    Koskas se Explorerin pakkosyöttö sitten muuten lopetetaan? Asensin juuri Windows 7:n koneelleni ja siellähän se Explorerin pirulainen kummitteli, eikä sitä tietääkseni saa ainakaan kokonaan poistettua.

    Kun Windowsin asentaa puhtaana Explorer on ainoa vaihtoehto päästä nettiin aluksi, että voi ladata jonkun muun selaimen. Update kyllä latasi jonkun Browser choise-hässäkän, mutta mielummin haen netistä sen version jonka haluan.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä