Tutkimus – mitä enemmän maassa syödään suklaata, sitä enemmän Nobelisteja siellä syntyy

suklaa Tutkimus   mitä enemmän maassa syödään suklaata, sitä enemmän Nobelisteja siellä syntyy

Jos haluat kasvattaa omaa tai lapsesi mahdollisuutta päästä joskus Nobelin palkinnon saajaksi, syökää suklaata! New England Journal of Medicinessä julkaistun artikkelin mukaan maat, jotka kuluttavat paljon suklaata saavat myös enemmän Nobel voittajia.

Kärkipaikkaa pitää Sveitsi ja heti perässä seuraavat Ruotsi ja Tanska. Sveitsiläiset syövät keskimäärin 120 suklaapatukkaa (85 grammaa per patukka) per henkilö vuosittain.

Suklaan sisältämien ainesosien on tiedetty auttavan sydämen toiminnassa ja niin viinin kuin suklaankin sisältämien flavonoidien parantavan tuloksia muistia ja ongelmanratkaisua vaativissa tehtävissä. Kaikki suklaat eivät kuitenkaan ole tasavertaisia ja tutkimukset osoittavatkin, että tumma suklaa tarjoaa näitä etuja huomattavasti paljon maitosuklaata enemmän.

Eli muista sinäkin tehdä osasi kotimaisen älykkyyden puolesta ja muista kiertää kauppa myös sieltä karkkihyllyn kautta! simple smile Tutkimus   mitä enemmän maassa syödään suklaata, sitä enemmän Nobelisteja siellä syntyy

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 15. lokakuunta 2012 kategoriaan Ruoka & juoma, Terveys, Tiede.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä