Ultimate Ears 18 Pro – laadukasta (kallista) ääntä arvostaville

ultimate Ultimate Ears 18 Pro  laadukasta (kallista) ääntä arvostaville

Logitech koettaa panostaa äänentoistoon nyt tosissaan. Ultimate Ears 18 Pro on pari nappeja, joiden luvataan tuottaa varsin upea audiokokemus. Kummastakin löytyy sisältä kuusi elementtiä;  kaksi bassolle, kaksi keskiäänille ja kaksi diskanteille. Mekaaninen rakenne on myös sellainen, että nämä kolme osa-aluetta on eroteltu toisistaan parhaan mahdollisen äänenlaadun saamiseksi.

Markkinointimateriaali käyttää termiä ”monitor” headsetin tai korvanappien sijaan. Tämä kertoo osaltaan myös tuotteen laadusta, sillä kyseessä eivät ole mitkään 5 euron sekatavaranapit. Jokainen pari muotoillaan loppukäyttäjänsä korvakäytävän mukaan ja jo tämä osaltaan perustelee hiukan alta 1000 euron hintaa.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 15. tammikuunta 2010 kategoriaan Musiikki, Soittimet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

4 kommenttia

 1. Comment by keke
  15.1.2010 - 17:24

  Jokainen tarvitsee matkaan mukaan 1k€ nappikuulokkeet!

 2. Comment by -------
  15.1.2010 - 21:06

  Jos jonkun korvissa satun näkemään käyn nauramassa nurkan takana…

 3. Comment by Eremita
  16.1.2010 - 1:24

  Ultimate Ears valmistaa kyllä ihan laadukkaita in-ear-kuulokkeita.

  Itseltä löytyy ”Ultimate Ears Super.fi 5vi”-malliset, ja tulevaisuudessa luultavasti hommaan ”Ultimate Ears Triple.Fi 10vi”-kuulokkeet. Ei kannata tuon Logitech-nimen hämätä, kyseinen pulju vain sattui ostamaan Ultimate Earsin tuossa muutama vuosi sitten.

 4. Comment by jorma
  15.7.2012 - 16:44

  Toiselle kommentoijalle heittäisin kysymyksen, että käytkös koskaan konserteissa? Jos kyllä, niin sitten saat varmasti naureskella melko suuren osan ajasta. Suuri osa ammattimuusikoista nimittäin käyttää juuri kuvankaltaisia kuulokkeita henkilökohtaiseen monitorointiinsa. Paljonhan se tuhat euroa tietysti on rahaa, mutta kyseessä ovat työvälineet. Lisäksi käyttömukavuus sekä soundi ovat jotain sellaista, mitä esimerkiksi sinä tuskin pystyt ikinä edes kuvittelemaan.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä