OpenStomp Coyote-1 – kitaraefektejä vapaan lähdekoodin henkeen

openstomp OpenStomp Coyote 1   kitaraefektejä vapaan lähdekoodin henkeen

Sähkökitaralle voi olla joskus vaikea löytää juuri haluamaansa säröä tai muuta efektiä. Tämä johtaa tilanteeseen, josta pääsee pois vain itse tekemällä.  Elektroniikka ja ohjelmointi ovat monelle muusikolle varsin vierasta ja tämän johdosta markkinoille on tullut ensimmäinen opensource kitaraefektipedaali – OpenStomp Coyote 1. Paketti pitää sisällään helpot graafiset työkalut pedaalin toiminnallisuuden virittelyyn, kuten säröjen, kaikujen jne. säätöön ja yhdistelyyn.

Pedaali pohjautuu Propeller-suorittimeen, joka pitää sisällään kahdeksan 80 MHz:n ydintä. Muistia löytyy puolitoista megatavua. Laitteen päältä löytyy neljä potentiometriä parametrien säätöön lennosta, kaksi jalkakytkintä, 16×2 -merkin lcd-näyttö, kaksi lediä, 3 audioliitäntää, videolähtö televisioon/monitoriin, RJ11-laajennusportti, USB-liitäntä jne.

openstomp2 OpenStomp Coyote 1   kitaraefektejä vapaan lähdekoodin henkeen

OpenStomp Workbench tarjoaa helpon tavan efektien säätöön. Tuotteen ympärille on muodostunut aktiivinen käyttäjäkunta, joka jakaa omia ohjelmiaan toistensa kanssa. Todellinen audiomaailman hiekkalaatikko.

Kokonaisuudella on hintaa noin 230 euroa mutta valmistaja myy toistaiseksi laitetta vain Pohjois-Amerikan ja Kanadan markkinoilla. Jos kiinnostus OpenStompia ja Coyote-1:stä kohtaan heräsi, kannattaa valmistajaa hoputtaa sillä suunnitteilla on tuoda laite maailmanlaajuiseen levitykseen.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 26. elokuunta 2008 kategoriaan Musiikki, Soittimet, Tee-se-itse.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä