Pala Enterpriseä

Uutisoimme hetki sitten kotiteatterista, joka oli naamioitu Star Warsin Kuolontähden komentosillaksi.  Myös muiden leffojen ja sarjojen faneilla on ollut vastaavia rakennusprojekteja. Gary Reighn päätti polttaa noin 12000 euroa oman kellarinsa muuttamisesta Star Trek Enterprisen komentosillaksi.

trek Pala Enterpriseä

trek2 Pala Enterpriseä

Elokuvaa pääsee seuraamaan kapteeni ja nelihenkinen seurue. Eturivin penkit on varustettu Bass Shaker-järjestelmällä, jotta matalat äänet tuntuvat. Takarivin tuolit ovat puolestaan 35 euron nahkaisia toimistotuoleja.

trek3 Pala Enterpriseä

Sivuseinien ikkunat on varustettu tähtitaivaalla. Nämä Gary teki näppärästi käyttäen plexiä, mustaa maalia, paria loisteputkea ja poraa. Myös valkokankaan molemminpuolin näkyvät käyttökonsolit on tehty vastaavalla tekniikalla mutta kuviot on tulostettu plexin taakse käyttäen mustesuihkutulostinta.

trek4 Pala Enterpriseä

Ovi naamioitiin varsin aidon näköiseksi. Se ei valitettavasti halkea keskeltä kahtia tai sisällä automatiikkaa mutta on omiaan lisäämään tunnelmaa. Kuvassa näkyy myös Garyn itsensä tekemät kupinpitimet takarivin tuoleissa.

Ei kai tässä muuta kuin valitsemaan teema ja tuunaamaan omaa huonettasi.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 9. lokakuunta 2007 kategoriaan Kalusteet, Sisustus.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Yksi kommentti

  1. Comment by henkettu
    9.10.2007 - 18:30

    NERD!

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä