Snap Capp muuttaa tapasi nauttia tölkkijuomia

snap Snap Capp muuttaa tapasi nauttia tölkkijuomiaSnap Capp on varmasti keksintö, jota moni on odottanut. Yksinkertaisuudessaan tuote on korkilla varustettu muovipullon yläosa, joka kiinnittyy tiukasti metallitölkin päälle. Sen avulla voit säilyttää hiilihapot jo avatussa tölkissä, estää pörriäisten hakeutumisen tölkkiin sokerin perässä tai estää huuliherpeksen puhkeamisen, sillä et joudu koskettamaan tölkin metallipintaa huulillasi. Toivottavasti tuotetta saadaan pian myös lähikaupoista.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 27. toukokuunta 2008 kategoriaan Ruoka & juoma.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

4 kommenttia

 1. Comment by kaak
  27.5.2008 - 13:57

  mul on ollu tommone jo 5 vuotiaana

 2. Comment by jepjep
  27.5.2008 - 14:32

  Itsekin muistelen näitä vuosia sitten nähneeni. Mahtaa olla vain tätä tuttua ideoiden kierrätystä. Unohtuu vanha tuote niin lanseerataan uusiksi pienin muutoksin.

 3. Comment by Tärppä
  28.5.2008 - 4:52

  Näinpä, samoja tuotteita kierrätetään 10v välein. Halusin uskoa Teknolelun olevan aikaansa edellä. Olin väärässä :/ Vaikkei yksi huti toki tarkoita, että koko julkaisu olisi kuraa, jotain tasoa silti odotan.

 4. Comment by Jani Pönkkö
  28.5.2008 - 10:48

  Heh, no älkää nyt tällaisen takia uskoa menettäkö. :) Ehkä olen ollut onneton lapsi, kun en ole tuollaista saanut pentuna mutta näiden asioiden johdosta tällaisiakin ”uutisia” voi lurahtaa läpi. Vähän myös on hakusessa, että minkä tyylisiä uutisia porukka nyt sitten kaipaa. Pico-ITX emolevystä tai jostain kuukävelijästä on melkoinen haitari johonkin tölkkikorkkiin…

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä