Ohjeet – Pullo auki teräasein

shamp Ohjeet   Pullo auki teräasein

Näin vuoden vaihtuessa shampanjapullojen availu on ajankohtaista. Miksi kuitenkaan tyytyä mihinkään vähemmän näyttävään kuin korkin/pullon suun poistoon miekalla/sapelilla/tukevalla keittiöveitsellä?! Seuraavassa ohjeet…

1. Ota tarvittava varustus valmiiksi. Jos talosta ei löydy pullojen avaukseen varta vasten tehtyä sapelia, käytä tukevaa keittiö-/kokkiveistä. Myös muutama muki on tässä vaiheessa hyvä ottaa jo valmiiksi.

2. Shampanjan on oltava hyvin jäähdytettyä. Noin 4-5 astetta on optimi. Poista korkkia peittävä folio ja rautalankaviritelmä.

3. Ota tukeva ote pullon perästä ja suuntaa pullon suu poispäin katsojista. Pitele pulloa noin 30-45 asteen kulmassa.

4. Pullon molemmin puolin kulkee sauma pohjasta pullon suuhun. Näistä linjoista pullo myös katkeaa parhaiten, joten koeta osua lyönnillä pullon suussa tähän sauman ja pullon kaulan yhtymäkohtaan.

5. Ota tukeva asento, käännä veitsen SELKÄOSA pullon suuta kohden ja suorita lyöntiliike.

6. Ota vastaan raikuvat aplodit ja huuraahuudot onnistuneesta työstä. simple smile Ohjeet   Pullo auki teräasein

Seuraavassa vielä toimenpide videoituna:

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 31. joulukuunta 2010 kategoriaan Ruoka & juoma, Tee-se-itse, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä