LG Optimus 2X – kun yksi ydin ei enää riitä

lg LG Optimus 2X   kun yksi ydin ei enää riitä

Pian pääsemme nauttimaan samaa kilpavarustelua puhelimissa mitä olemme seuranneet niin tietokoneiden maailmassa kuin pelikonsoleissa ja vaikka digikameroissa. Enää ei yksi ydin riitä puhelimessakaan ja LG onkin esitellyt ensimmäisen luurin, josta löytyy NVIDIA Tegra 2 -piirisarja gigaisella dual-core -suorittimella.

Kasvatettu laskentateho mahdollistaa esimerkiksi 1080p -resoisen videomateriaalin toiston ilman nykimistä laitteen neljän tuuman ja 800 x 480 -pikselin näytöllä. Saman materiaalin saa näppärästi näytettyä vaikka television kautta puhelimen HDMI-liitännän avulla. Samainen liitin mahdollistaa esimerkiksi myös puhelimen pelien pelaamisen ja muiden ohjelmistojen käytön television välityksellä.

Data vie tilaa ja laitteessa onkin valmiiksi sisäänrakennettua muistia kahdeksan gigatavun verran. Videopuhelut onnistuvat kätevästi sillä kamerat löytyvät niin Optimus 2X:n edestä (1.3 megapikseliä) kuin takaakin (8 megapikseliä).

Myyntiin laite tulee ensivuoden alkupuolella ja on varustettu Android 2.2:lla. Päivitys 2.3:een tullee kuitenkin saataville varsin pian.

Oleelliset Speksit:

  • NVIDIA Tegra 2 – 1 GHz kahden ytimen suoritin
  • 8 gigatavun sisäänrakennettu muisti. Laajennettavissa max. 32 gigatavun microSD-kortilla.
  • 4-tuuman WVGA-näyttö
  • 1500 mAh akku
  • ”HDMI-mirroring”
  • 1080p MPEG-4/H.264 toisto ja tallennus

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 17. joulukuunta 2010 kategoriaan Paikannus, Pelit, Puhelimet, Soittimet, Televisio, Tietokoneet, Valokuvaus.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä