HTC Desire ei saakkaan Gingerbreadia

htc HTC Desire ei saakkaan Gingerbreadia

HTC Desire Z:n omistajana täytyy nyt todeta, että *ituttaa ja pahasti. Vuosia Nokian luurit palvelivat kohtuullisen hienosti mutta teknoilijana halu tutustua Androidin maailmaan sai vaihtamaan merkkiä. Gingerbreadia onkin sitten odoteltu tässä tovi ja näyttää kovasti siltä, että HTC:n kautta sitä ei virallisesti tule puhelimeen saamaan. HTC ilmoitti juuri, että ”kovan yrittämisen” jälkeen on todettava, että laitteesta loppuu muisti, jotta HTC Sense ja Gingerbread saataisiin pelaamaan luurissa samanaikaisesti. Kahden vuoden kiinteästä sopparista on jäljellä vielä kovin monta kuukautta mutta mahtaa mennä luuri vaihtoon ja varsin mahdollisesti myös valmistajakin…

 


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 1.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 14. kesäkuunta 2011 kategoriaan Puhelimet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

8 kommenttia

 1. Comment by Timo
  15.6.2011 - 0:01

  Voisit kokeilla asentaa CyanogenModin. Sillä saisit Gingerbreadin ja pääsisit eroon HTC:n moskasta.

 2. Comment by Jani Pönkkö
  15.6.2011 - 0:06

  Kyllähän noita ROMeja on saatavana, myös sellaisia missä on sekä Sense että Gingeri. Nämä kuitenkin perustuu käsitykseni mukaan joillekin engineering firmiksille. Ei sinällään sekään pahaa mutta näissä jälleen tulee eteen se, että miten hyvin tulee päivityksiä sitten tällaisille hackeille tulevaisuudessa. Olisihan toi virallinen tuki ollut mukavaa ja ehkä sellainen vielä tulee… yrityshän voi pelata tällä aikaa ja jollain perverssillä tavalla pelastaa kasvojaan, kun ei tarvi deadlinea jatkuvasti siirrellä. Mahdan vain toisaalta huijata tässä vain itseäni. :)

 3. Comment by fdgdfg
  15.6.2011 - 7:56

  Kyse on vanhasta desirestä…..
  http://blog.androidsuomi.fi/2011/06/ei-piparia-htc-desirelle/

 4. Comment by Jani Pönkkö
  15.6.2011 - 8:22

  Tuossa mietin samaa mutta mielestäni asia ei ole vielä täysin selvä sillä kommenteissa on kyselty paljon tarkennusta, että vaikuttaako näihin HD ja Z -malleihin mutta tähän ei ole tullut vastausta. Kaikki kai on kiinni tuosta system-partition koosta. En pikaisella etsimisellä nyt löytänyt onko HD:ssa ja Z:ssa yhtä pieni kuin alkuperäisessä Desiressä.

 5. Comment by fdgdfg
  15.6.2011 - 8:54

  Kyllä kyse on vanhasta, alkuperäisestä Desirestä. Tää koko bloggauksen otsikko on harhaanjohtava. Nyt on vedetty herneet nenään turhaan. Ihan samalla logiikalla voitas ajatella että Desire S joka on juuri ilmestynyt ei saa sitä päivitystä. Desire on vuotta vanhempi malli kuin Zeta, HD jne.

 6. Comment by fdgdfg
  15.6.2011 - 8:55

  Korjaan, bloggauksen kuva on harhaanjohtava…

 7. Comment by Jusbe
  15.6.2011 - 17:00

  Zetassa /system osio yli tuplasti isompi kuin orkkis Desiressä.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä