Tulevan kesän RC-lennokkitarjonta parhaimmillaan

rcfly Tulevan kesän RC lennokkitarjonta parhaimmillaan

Snelflight Jump Jet on monen RC-harrastajan märkä uni. Tähän asti pienet ja halvemmat RC-kopterit ovat pystyneet erittäin rajoittuneisiin liikkeisiin mutta Jump Jetiltä onnistuu niin lento taaksepäin, sivuttain kuin paikallaan leijuminenkin. Infrapunaohjaimella on noin 10 metrin kantosäde ja itse lennokki ladataan erillisellä latausasemalla. Lentoaikaa yhdellä latingilla saa noin kuusi minuuttia. Hintaa tullee olemaan noin 100 euroa. Seuraavan sivun videossa näkyy myös pari muutakin lentolaitetta, jotka saavat kiinnostuksen varmasti heräämään…Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 17. maaliskuunta 2008 kategoriaan Laitteet, Lelut, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

5 kommenttia

 1. Comment by jil
  17.3.2008 - 10:10

  Helposti lentävät kopterinkaltaiset valmisteet ovat minuakin kiinnostaneet jo jonkun tovin. Tähän mennessä vaan ne halvimmat vempeleet ovat olleet niin halvanoloisia leluja, että oman hankkiminen on vielä jäänyt.

  Kuvittelin ensiksi, että tällä jumpjetillä olisi jotain toivoa päästä hankintalistalleni, mutta maininta infrapunakauko-ohjauksesta tappoi kiinnostuksen.

  Ikävä kyllä, karu tosiasia lienee se, että kunnon lelusta joutuu maksamaan niin paljon, ettei sitä enää voi pitää leluna. Esimerkiksi:

  http://www.rctoys.com/draganflyer5tipro.php

  http://www.xufo-shop.de/shop/article_17188148/X3D-BL-UFO-Komplett-Kit.html

 2. Comment by Jani Pönkkö
  17.3.2008 - 11:51

  Juu, kyllähän toi satasen hinta on ”lelusta” melkoisesti mutta eipä sitä lapsille ostetakkaan. Tai jos ostetaan niin isihän sillä leikkii. 😉

  Parannettu käsiteltävyys tarkoittaa kasvanutta elektroniikan/älyn määrää laitteessa joten ymmärretävähän toi hinnan nousu on. Mutta vaikka kuin sen perustelee niin tuntuuhan se kukkarossa. Perhanan hauskoja noi olisi silti kaikki.

  En sitten tiedä noista muista videon leluista mutta mahdoin otsikoida jutun vähän väärin. Ilmeisesti infrapunalla ohjattavia kaikki tyyni. RC=Radio Controlled ei siis pätene tässä.

 3. Comment by Jipa
  17.3.2008 - 18:11

  Pyh, ei sitä kuulu tunnustaa! Jos joku olis alkanu pilkkua rassaamaan, niin olisit tarkoittaneesi RC:llä remote controlled 😉

 4. Comment by Jarppa
  17.3.2008 - 20:19

  Ite tämmöiset lentohärvelit pitää kasata, neljä moottoria ja propellia, ohjaus PWM:llä…

  http://www.mikrokopter.de/ucwiki/

 5. Comment by Jani Pönkkö
  17.3.2008 - 20:41

  Kiva linkki, kiitoksia! :)

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä