Libyassa leluista sotakoneita

powerwheels Libyassa leluista sotakoneita

Libyassa on käynnissä kiivaita taisteluja nykyisen hallitsijan kaatamiseksi vallasta. Kapinalliset saavat tukea liittoutuman joukoilta mutta koska apu rajoittuu lähinnä lentokoneisiin on jalkaväki aseistettava itse.

Moni insinööri ja tekniikan opiskelija hyödyntääkin osaamistaan nyt aseiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Alas ammutun hävittäjän raketeista tulee hyviä olalta laukaistavia ohjuksia ja Power Wheels leluautosta saa näppärän etäohjattavan konekiväärialustan. Aseiden pääsuunnittelija Rajab oli ennen rekkakuski mutta nyt hän pitää omaa asepajaa koulun leikkikentällä. Seuraavassa videoraportti aiheesta.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.75)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 16. kesäkuunta 2011 kategoriaan Lelut, Tee-se-itse, Turvallisuus, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Jipa
  16.6.2011 - 13:06

  Kyllähän tää sisäisen MacGyverin herättää, vaikka aika järkyttävää touhua onkin.

 2. Comment by a
  16.6.2011 - 15:59

  Amerikkalaiset käyttää miljoonia kauko-ohjattaviin robotti konekivääreihin mutta voihan sen tehdä markalla ja mummon vanhalla potkurilla.

 3. Comment by Ara
  17.6.2011 - 6:43

  Ihmiset on jo tuhansia vuosia kehittäneet parempia keinoja tappaa toisiaan ja aika moni keksintö on tullut aseteollisuuden sivutuotteena.

  Esim. US and A:n ”puolustus”budjetti on yli 600 miljardia, olisihan niille rahoille järkevämpääkin käyttöä, ottaen huomioon maailman tilanteen.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä