Parkkimittari antaa ilmaista pysäköintiaikaa

mittari Parkkimittari antaa ilmaista pysäköintiaikaaPysäköiminen ja varsinkin sen valvonta herättää monesti kuumia tunteita. Eräät näkevät punaista heti parkkipirkon havaittuaan ja toiset taas toivoisivat, että valvonta olisi entistäkin tiukempaa. Ranskalaisella Technolia -insinööritoimistolla voi olla molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu ongelmaan.

Yhtiön kehittämä älymittari havaitsee auton sen tullessa parkkiruutuun. Kuljettajalla on tämän jälkeen 20 minuuttia ilmaista parkkiaikaa käytettävissään. Jos auto on ruudussa vielä 20 minuutin jälkeen, mittari ilmoittaa asiasta poliisiasemalla olevalle keskuskoneelle. 15 minuutin lisäajan jälkeen autosta tehdään ilmoitus poliisille/pysäköinninvalvojalle tekstiviestillä, joka tuo pysäköintivirhemaksulapun tuulilasiin.

Uusi mittari on otettu erittäin innostuneesti vastaan varsinkin kaupunkien keskustoissa. Alueiden kauppiaat ovat tyytyväisiä myynnin kasvuun, joka on seurausta nopeammin vaihtuvien asiakkaiden myötä. Konsepti ollaan ottamassa seuraavaksi käyttöön Englannissa. Toimisikohan meilläkin?!

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 10. tammikuunta 2009 kategoriaan Kulkuvälineet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä