Kauneutta piirilevyissä

koru1 Kauneutta piirilevyissä

Itse olen pitänyt piirilevyjen suunnittelua osittain taiteena. Monesti johtimien vetoja suunnitellessa ei tähtäyksenä ole saada vain toimiva lopputulos vaan tehdä siitä myös esteettisesti hyvä. Design Glut Shop onkin tuonut nyt myyntiin sarjan teräksestä valmistettuja ja hopealla tai kullalla pinnoitettuja riipuksia, jotka tuovat esille elektroniikan paljaan kauneuden.

koru2 Kauneutta piirilevyissä

Riipukset ovat mallista riippuen 2.5 – 5 senttimetriä korkeita ja ne on varustettu noin 30 senttimetriä pitkällä ketjulla.

 

koru3 Kauneutta piirilevyissä

Tiedä sitten kätkeytyykö piirien johdotuksiin oikeasti toimiva kytkentä. Tämä on ehkä osa tarkoitettua mystiikkaa ja oli miten oli, kauniitahan nämä ovat mutta valitettavasti kaikki eivät ymmärtäne pitää niistä. simple smile Kauneutta piirilevyissä

Lähde

 


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 13. kesäkuunta 2011 kategoriaan Kauneus, Korut.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

2 kommenttia

  1. Comment by Jipa
    13.6.2011 - 1:37

    Mulle on jääny suureksi mysteeriksi että ostaako kukaan, ja jos niin KUKA näitä elektroniikka/peli/milloin mitäkin koruja tai koriste-esineitä?

  2. Comment by Jani Pönkkö
    13.6.2011 - 7:52

    Ei varmaan kummoisia markkinoita ole mutta kyllä nämä näin tekniikasta kiinnostuneen silmin hakkaa monet tekotaiteelliset väännökset. :) Itse jos lähtisin koruna suunnittelemaan jotain tällaista niin ehkäpä tuon piirilevyteeman voisi yhdistää koruun hieman hienovaraisemminkin niin menisi useammankin makutuomarin haavista läpi.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä