Kisai Rogue SR2 – kello siirtyy LED-aikaan

kello Kisai Rogue SR2  kello siirtyy LED aikaan

Aika katsotaan nykyisin yhä useammin matkapuhelimen näytöltä. Tämä osaltaan ajaa kellovalmistajat kehittelemään uusia tapoja näyttää aikaa saadakseen kuluttajat kiinnostumaan esimerkiksi rannekkellon hankinnasta. Tokyoflash onkin juuri esitellyt tämän Kisai Rogue SR2:n, joka tuo varmasti uutta intoa ajan seurantaan ranteesta.

varit Kisai Rogue SR2  kello siirtyy LED aikaan

Valittavana on neljä eri värivaihtoehtoa. Melkein olisi toivoinut näiden lisäksi vielä valkoista… toisaalta noin 130 euron hinta poistaa kellon omalta ostoslistaltani välittömästi. Seuraavassa kuitenkin videoesittely aikaraudasta toiminnassa.

Lähde


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 27. kesäkuunta 2011 kategoriaan kellot & kalenterit, Videot.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

Yksi kommentti

 1. Comment by Ara
  3.7.2011 - 8:47

  Minä olen aina ollut rannekellon käyttäjä, siitä asti kun olen kelloa oppinut ”lukemaan”, ei ole varmaan päivääkään mennyt ilman, että ranteessa olisi kello.

  Kaikkein eniten ärsyttää se, että ihmiset sanoo, etteivät tarvitse rannekelloa, koska kännykässä on kello. Arvatkaapas mitä tapahtuu, kun joku porukassa kysyy kelloa?

  Kukaan ei suostu vaivautumaan kaivamaan puhelinta taskusta, vaan katseet kääntyvät henkilöön, jolla on rannekello (minulle käy näin päivittäin).

  Tulipahan purkauduttua :)

  Kyllähän näitä led-härpäkkeitä löytyy vaikka minkälaisia, halvemmalla voi etsiskellä vaikka DX:stä.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä