Uudistuksia – Tuo naamasi tai kiinnostuksesi julki Gravatarilla

gravatar1 Uudistuksia  Tuo naamasi tai kiinnostuksesi julki Gravatarilla

Teknolelu on saanut viimeaikoina muutaman aktiivisen kommentoijan. Tämän johdosta sijoitin oikean navigointipalkin pohjalle Aktiiviset -osion mistä nämä sivustolle tärkeät henkilöt tuodaan julki. Haluaisin tuoda myös esille mahdollisuuden käyttää Gravatareja. Lyhykäisyydessään kyseessä on monilta keskustelupalstoilta tuttu avatar, joka globaalissa muodossaan näkyy automaattisesti palveluissa, jotka tukevat gravatareja ja joihin käyttäjä on rekisteröitynyt.

Käyttöönotto on helppoa: Mene osoitteeseen  http://www.gravatar.com/ .  Luo käyttäjätili kommentoinnissa käyttämälläsi nimellä käyttäen samaa sähköpostitunnusta millä olet rekisteröitynyt eri blog/forum-palveluihin. Tämän jälkeen siirrä haluamasi kuva/piirros omaksi gravatariksi palveluun. Muuta sitten ei tarvitakkaan ja valitsemasi ikoni tulee automaattisesti näkyviin kaikkiin palveluihin, jotka tukevat gravatareja. Teknolelussa kuva näkyvät Aktiiviset -osiossa ja jokaisen yksittäisen uutiset kommenttilistassa.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 19. tammikuunta 2009 kategoriaan Internet.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Luippa
  19.1.2009 - 16:21

  Tämä palvelu vissiinkin tunnistaa kirjoittelijat ns. sähköpostiosoitteen perusteella ja sitämukaa kaivaa gravatarit jostain syvyydestä. Itsellä oli fake sähköpostiosoite aikaisemmissa kirjoituksissa jota gravatarpalvelu ei anna käyttää joten kokeilen nyt oikeaa tässä kirjoituksessa. (vaikka se ei lukijoille näy 😛 )

 2. Comment by Jumatuse
  19.1.2009 - 21:29

  Perhana en saa toimimaan. :< Täytyy vielä yrittää.

 3. Comment by Metalfusion
  20.1.2009 - 10:11

  Blargh, toiminee.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä