Näyttö kiinni USB-porttiin

usb dvi Näyttö kiinni USB porttiin

Tarvitset useamman näytön kiinni koneeseesi mutta näytönohjaimesta loppui liittimet? Matroxin Dualhedit liian kalliita? Sewell tarjoaa 1280 x 1024 resoluutioon pystyvää USB-DVI sovitintaan kohtuulliseen 80 euron hintaan. 1600 x 1200 resoluution mallilla hintaa on noin sata euroa. Laite istuu siis näytön ja tietokoneen USB-portin välissä. Erillistä jännitelähdettä ei tarvita. Mallista riippuen sovittimen sisältä löytyy 128 tai 256 megatavua muistia. Näillä purkeilla voit yhdistää näyttöjä koneeseesi lähes rajattomasti. Ainoa rajoittava tekijä on hidastuva tiedonsiirto ja tästä johtuva näyttöjen päivityksen hidastuminen.


Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 4.50)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 31. lokakuunta 2007 kategoriaan Aiheeton.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

3 kommenttia

 1. Comment by Jipa
  31.10.2007 - 20:42

  Kyllä minä uskoisin, että näille löytyy käyttöä. Ei ehkä kotoa niinkään, mutta kaikista valvoimoista jne, joissa koneeseen on tarvetta saada kymmenkunta näyttöä. Moisessa käytössä olevien näyttöjen päivitysnopeudenkaan tuskin tarvii olla hirmuinen, joten USB ei tuota ongelmia.

 2. Comment by jokmi
  28.12.2007 - 15:16

  User’s manuaalista: ”Supports up to 2 USB display adapters to work simultaneously” ja ”Up to two adapters can be simultaneously attached to one computer”. Siis ehkei se kuitenkaan toimi useamman kanssa?

  Onko kenelläkään ihka oikeaa käytännön tietoa? Siis sellaista kokeiltua. Esim. toimiiko Windows XP:ssä/Vistassa jos näytöt on kiinni ulkoisella virtalähteellä varustetussa USB-hubissa? Entä Linuxissa?

  Mitenköhän pitkän johdon päässä tuo vielä toimisi?

 3. Comment by Erkki Pälli
  2.9.2009 - 16:48

  Mainio vekotin. Toimii juuri niinkuin pitää. Toimii ainakin Windows XP:ssä. Itselläni laite on kiinni taulutelevisiossa 5 metrin usb kaapelilla (kaapeli täytyy varmaan olla vahvistimella varustettu) + 2 metriä dvi kaapelia. Kuva on sama kahdella näytöllä yhtä aikaa. Resoluutio täytyy vaihtaa näytönohjaimen asetuksista esim. tauluteeveen full hd 1920-1080. Pyörittää hyvin videoita ja valokuvia. Kaikki mitä näkyy tietokoneessa näkyy myös tauluteeveessä. myös nettiselailu on kätsyä isolta ruudulta. HDMI liittimeen en ole kokeillut koska tauluteeveessäni on DVI liitin.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä