BumpTop 3D – fysiikkamallinnuksella varustettu työpöytä

3D-työpöytä ei ole mitenkään uusi konsepti mutta sehän vain tarkoittaa, että tekniikalla on ollut aikaa kehittyä. BumpTop 3D onkin varsin mielenkiintoinen tuttavuus, sillä se tarjoaa varsin hyvin oikeaa työpöytää / työympäristöä vastaavan työskentelytilan. Fysiikkamallinnus antaa dokumenteille painon ja materiaalia voi heitellä pitkin työpöytää. Ohjelma ei ole käyttöjärjestelmä, joten voit asentaa sen työasemallesi kuten minkä tahansa muunkin sovelluksen. Kokeilemaan pääsee ilmaiseksi ja Pro versiolla on hintaa noin 25 euroa.Bookmark and Share  
1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 5.00)
Loading ... Loading ...


Kirjoitettu 9. huhtikuunta 2009 kategoriaan Aiheeton.
 - Tilaa kommentit RSS 2.0-virtana.
 - Trackback-osoite

2 kommenttia

 1. Comment by Base
  10.4.2009 - 9:44

  Mulla on vahva usko tätä tekniikkaa kohtaan vaikka se vaikuttaa vielä jotenkin kankealta ja opettelua vaativalta. Kun Bumptopin käyttö saadaan niin helpoksi ettei sitä enään edes huomaa olevan niin menestys on taattu. Tuota kun vielä pääsee käyttämään kosketusnäytöllä niin hyvä tulee. Olihan siinä taas kehitystä tapahtunut verrattuna pari vuotta sitten postaamaani videoon. :)

  http://www.youtube.com/watch?v=M0ODskdEPnQ

 2. Comment by Jani Pönkkö
  10.4.2009 - 10:19

  Itselläkin melkoisen vahva usko, että työpöytä tulee kokemaan tämän suuntaisen vallankumouksen. Tokihan näitä yrityksiä on jo ollut mutta tulta ottaa allensa vasta, kun vastaava löytyy wintoosasta tai vaikka Osx:stä suoraan.

Jätä kommentti

*) Pakollinen kenttä